top of page
Ara

İçerik Üretme Süreçlerinizde Crowdsourcing Kullanma Vaktinizin Geldiğine Dair 5 İşaret




Günümüzün rekabetçi pazarında başarılı şirketler, içerik üretme süreçlerini çözmek için çeşitli yeteneklere ihtiyaç duyuyor. Aslında buradaki zorluk, SEO'nun en yeni güncellemeleri ve uygulamaları konusunda güncel kalmanın yanı sıra, blog gönderileri, teknik incelemeler, Facebook gönderileri ve satış metinleri yazabilecek birini bulmak diyebiliriz. Bu konuların tümünde özgün içerik üretmek için gereken tüm becerilere sahip olan tek bir aday bulmak zor olabilir.


İşte sizler için içerik üretme ihtiyacınızda crowdsourcing kullanarak freelancer çalışanlar ile çalışma zamanınızın geldiğine dair beş işareti listeledik.


Blogunuz biraz tozlu

Kaliteli şaraptan farklı olarak, blog gönderileri yaşla birlikte gelişmez. Kullanıcılarınızın şirketinizin ürünleri, hizmetleri ve genel misyonuyla ilgilenmesini ve etkileşim sağlamak istiyorsanız, düzenli olarak yeni içerik sağlamalısınız. İçerik oluşturma sürecinde crowdsourcing şirketlerini kaynak olarak kullandığınızda, şirket içi kaynaklarınızı kullanarak gerekli gördüğünüz kadar çok veya az sayıda içerik ve blog yazısı talep edebilirsiniz.


Bir zamanlar yaratıcı görünen kelimeler artık anlamsız görünüyor

Yazar masalarına uğradığınızda boş ekranlar ve boş ifadelerle karşılaşırsanız, bu, ekibinizin yazar yorgunluğu yaşadığının ve yaratıcılığın akışını sağlamak için daha fazla çeşitliliğe ihtiyaç duyduğunun bir işareti olabilir. Blog yazma ve sosyal medya güncellemeleri gibi tekrar eden görevleri dışarıdan temin etmek, metin yazarlarınızı daha yaratıcı ve daha zorlu projeler için serbest bırakabilir.


Ekibinizin yazıları çok uzaklardaki bir gezegene saptı

Star Wars markası bir kült klasik olsa ve birçok hayran bir sonraki film taksitini dört gözle beklerken, şirket içi ekiplerinizin yazıları daha önce okuduğunuz veya duyduğunuz şeylere benziyorsa bu içeriklerin aynısından üretmeyi durdurmanın vakti gelmiş olabilir. Kendinizi tekrar etmek veya kendinizden uzaklaşmak, takipçileriniz arasında kafa karışıklığına neden olabilir.


Web sitenizi optimize etmek tam zamanlı bir iş haline geldi

İnternette, görünüş sizi ancak bir yere kadar götürür. Güzel görünümlü, mobil cihazlar için optimize edilmiş bir web sitesine sahip olmak yeterli değildir. İçeriğinizin doğru, ilgi çekici ve mevcut SEO uygulamalarına uygun olması gerekir. Yeni içerik üretmek, incelemek ve yayınlamak zaman alıcı olabilir. İçerik oluşturmak için dış kaynaklar kullandığınızda, diğer kritik görev ve işler için zaman kazanırsınız.


Takımınız her zaman geride kalıyor gibi görünüyor

Yüksek stresli ve ağır iş yükü dolu günler yaşamak normaldir, ancak ekibiniz her zaman bir şeylere yetişmeye çalışıyorsa ve birden fazla projede gerideyse, strateji oluşturmaya ve pazar trendlerinin önünde kalmaya daha fazla odaklanabilmeniz için içerik üretme işlerinizde crowdsourcing kullanmanın zamanı gelmiş olabilir.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Veri Kategorizasyonunda Crowdsourcing (Kitle Kaynak) Kullanımı

Veri kategorizasyonu, verilerin belli kategorilere ayırılması ve sınıflandırılması işlemidir. Bu işlem, çoğu zaman büyük veri setleri için zor ve zaman alıcıdır. Bu nedenle, veri kategorizasyonunda cr

bottom of page