top of page
Ara

Crowdsourcing (Kitle Kaynağı) Kullanımının İçerik Pazarlamasına Getirdiği Dört Fayda

Crowdsourcing (Kitle Kaynağı) kullanımı, birden çok kanal için içerik stratejisi ve artan içerik tüketiminin ihtiyaçlarını karşılayacak bir plan.

Crowdsourcing (Kitle Kaynağı) kullanımı, birden çok kanal için içerik stratejisi ve artan içerik tüketiminin ihtiyaçlarını karşılayacak bir plan. Rekabetin şiddetli olması ve okuyucunun ilgisi az olması, mümkün olan en optimize şekilde ilgi çekici içeriği sunma sorumluluğunu şirketlere yüklüyor. Marketing performansını olumlu yönde etkilemenin bir yolu, içerik üretiminde crowdsourcing (kitle kaynak) kullanımıdır.


Kitle Kaynak Kullanımı İçeriği Hız Yaratır

İnternet dünyası hızlı bir dünya ve işletmelerin tek tek buna ayak uydurması zor. Her gün, hatta her saat başı bile yüklenen milyonlarca veriyle baş etmekte, haftada tek bir blog yazısı genellikle istenen trafiği çekmekte başarısız oluyor. Crowdsourcing’ten yani kitle kaynağından yararlanmak, hızlı, güvenilir ve sabit bir içerik kaynağı oluşturmanıza olanak tanır ve internette rekabet gücünüzü artırır.



İçerik Pazarlamasını Uygun Fiyatlı Yapın

Toplu olarak içerik hizmeti satın almak, hizmetlerin fiyatını düşürmenize yardımcı olur ve daha uygun fiyata hizmet satın almanızı sağlar. İçerik pazarlama ihtiyaçlarınız çok büyük olmasa bile, crowdsourcing (kitle kaynağı) şirketlerinin hacminden faydalanırsınız. Kalabalıkları ve kitle hizmetlerini yöneten şirketler zaten toplu içerik siparişleriyle çalışmaktadır. Altyapı ve çalışanlar zaten yerinde olduğundan, uygun maliyetli içerik üretimi daha mümkündür.


Daha Çeşitli Bir İçerik Yaklaşımı

Crowdsourcing yani kitle kaynağı, farklı geçmişlere sahip binlerce çalışandan oluşur ve çeşitli içerik pazarlaması oluşturmanıza olanak tanır. Birden fazla kanal aracılığıyla çeşitli demografileri hedefleyin, eğlenceden teknik içeriklere kadar değişken konularda içerikler oluşturun ve hepsini SEO çalışmalarınıza entegre bir şekilde, sosyal medya gönderileri ve blog gönderileriyle bir araya getirin.


İşinize Konsantre Olun

Kitle kaynak kullanımı, online pazarlama çalışmalarının sıkıcı ve zaman alıcı kısmını önünüzden kaldırarak işletmenizin çekirdek ihtiyaçlarına ve büyümesine konsantre olmanızı sağlar. Bugünün işlerini yarına ertelemeyin. Yakın gelecekte hayallerin mümkün olması için günümüzün pazarlama planlarını güçlendirmek için kalabalığın (crowdsourcing) gücünden yararlanın.

Merak ettikleriniz mi var? Bizimle iletişime geçin | hello@kolektus.com

bottom of page